A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Μοναδικές Φωτογραφίες από το εξαιρετικό ‘Dragon Boat’

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εταιρική διοργάνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ντράγκον Μπόουτ την περασμένη Κυριακή, 29 Μαΐου 2016, στο φράγμα Γερμασόγειας, στο οποίο συμμετείχαν 17 ομάδες με περισσότερους από 260 κωπηλάτες, άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Οι αγώνες προσέλκυσαν γύρω στους 150 θεατές και υποστηρικτές των ομάδων. 

Οι ομάδες αγωνίστηκαν στην απόσταση των 200 μέτρων σε 4 διαφορετικές κατηγορίες: 2 κατηγορίες για τις εταιρικές ομάδες, (Α) μεγάλη βάρκα — 20 κωπηλάτες σε κάθε βάρκα και (Β) μικρή βάρκα — 10 κωπηλάτες και 2 όμοιες κατηγορίες για τις τακτικές ομάδες.

Η ομάδα των “ZuluForce”, με χρόνο 0:55:47, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία των 200 μέτρων σε μεγάλη βάρκα για τις τακτικές ομάδες, ενώ δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν οι ομάδες “Naughty Paddlers”, με χρόνο 0:56:02 και οι “Limassol Dragons”, με χρόνο 1:05:35, αντίστοιχα. Στην κατηγορία της μικρής βάρκας, πρώτη θέση πήρε η ομάδα “SCF Eagles” και τη δεύτερη θέση η “Famagusta Dragons”.

Το αποτέλεσμα της όλης διοργάνωσης ήταν πολύ καλό, η προσέλευση του κοινού μεγάλη, ενώ κυριάρχησε πνεύμα αγωνιστικότητας, αλλά και συνεργασίας, σε ένα καθόλα διασκεδαστικό κλίμα που θα μείνει σε όλους αξέχαστο.

Επόμενη διοργάνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ντράγκον Μπόουτ θα είναι οι τέταρτοι ετήσιοι παγκύπριοι αγώνες (4th Dragon Boat Challenge), οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 19 Ιουνίου 2016 και πάλι στο Φράγμα Γερμασόγειας. Τον ερχόμενο Οκτώβρη, εξάλλου, θα πραγματοποιηθεί το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντράγκον Μπόουτ, με τη συμμετοχή ομάδων από Κύπρο και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άθλημα, καθώς και το πρόγραμμα προπονήσεων στο facebook page

swipe gallery


swipe gallery

979