A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στιγμές στη Λεμεσό: Σκυλίσια ζωή; Ω, ναι!

Καθαρός αέρας, νωπή άμμος, κρυστάλλινες αντανακλάσεις στο γαλάζιο, λαμπερός ουρανός, το σκηνικό της απόλυτης αγαλλίασης. Είναι να μην κουνάς την ουρά σου, τρέχοντας πάνω – κάτω με τη γλώσσα κρεμασμένη έξω;

Γιατί σκοτεινιάζεις; Τέτοιες μέρες με τη θάλασσα σε απόσταση αναπνοής, εσύ ακόμα κάθεσαι και σκας; Μου φαίνεται δεν ξέρεις τι απόλαυση είναι να αγγίζουν τα πόδια σου την υγρή άμμο, να βουτάς τις άκρες των δαχτύλων στο νερό. Ξέχνα τα όλα, λέμε, άραξε λίγο! Πάρε 1 τζούρα αέρα θαλασσινό και 1 ανάσα ήλιο να «φτιαχτείς» για όλη τη βδομάδα – ξέρω τι σου λέω.

Δηλαδή και 2 τζούρες να πάρεις, ή 3 ανάσες, δε θα σου πει και κανένας τίποτα. Τζάμπα είναι άλλωστε. Αλλά εσύ έχεις κολλήσει εκεί, σε εκείνα που πληρώνεις. Έλα, όμως, που το τζάμπα αξίζει καμιά φορά περισσότερο. Το κακό μ’ εμένα είναι ότι έρχομαι μόνο άμα με φέρουν – αν και παράπονο δεν έχω, είναι αρκετές οι βόλτες μας. Εσύ, τώρα, που μπορείς να πάρεις τα πόδια σου και να κατεβείς παραλία, αλλά ακόμα κάθεσαι και σκας, είσαι μυστήρια περίπτωση. Σκυλίσια ζωή, δικέ μου, και θα με θυμηθείς.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;