A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στη Λεμεσό, την άνοιξη την βρίσκεις μέσα στην πόλη!

Με όλες τις ανέσεις και την ποικιλία των επιλογών που μπορεί να απολαύσει κανείς στην πόλη, συνήθως στερείται την επαφή με τη φύση και το ξεχωριστό εκείνο συναίσθημα που γεννά η αλλαγή των εποχών και κυρίως ο ερχομός της άνοιξης. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, όμως, απέδειξε ότι στη Λεμεσό, την άνοιξη την βρίσκεις μέσα στα πόδια σου.

Αν και σχετικά αραιά, τα σημεία πρασίνου, τα πάρκα και οι λόφοι που πρασινίζουν αυτή την εποχή, είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών. Είτε κοντά στην παραλία, είτε βορειότερα, στους λόφους που περικυκλώνουν την πόλη, υπάρχουν μικρές οάσεις μέσα στην οικοδομική ανάπτυξη που γνωρίζει η Λεμεσός, που γαληνεύουν την ψυχή και ξεκουράζουν το σώμα.

Στο πάρκο των ευκαλύπτων, κατά μήκος του ποταμού Γερμασόγειας ή στο πευκόφυτο πάρκο κοντά στο γήπεδο του ποταμού, αλλά και στην καταπράσινη κοιλάδα στους λόφους του Αγίου Αθανασίου, στην περιοχή Μερσινιές, η άνοιξη ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο, μια ανάσα από το αστικό κέντρο. Δεν χρειάζεται να απομακρυνθείς πολύ, λοιπόν, για να βρεις τα αρώματα και τις ομορφιές της πιο ζωντανής εποχής του χρόνου.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;