A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στη Λεμεσό, τελικά, αξίζει να σε βρίσκει η νύχτα πάνω στο κύμα!

Αν και έχουμε συνηθίσει την εικόνα της ακτής της Λεμεσού να τη συνοδεύει το φωτεινό γαλάζιο της μέρας, λίγες μόνος στιγμές στην παραλία, αφού πέσει το σκοτάδι, είναι αρκετές για να σε πείσουν ότι η νύχτα της ταιριάζει εξίσου πολύ. Είναι, μάλιστα, κάποια σημεία όπου το κύμα σκάει λίγα μόλις μέτρα από τον παραλιακό δρόμο, επιτρέποντάς σου να απολαύσεις εξίσου τα φώτα και τους ήχους της πόλης, αλλά και τη ρυθμική γαλήνη της θάλασσας.

Η ακτή της περιοχής Εναερίου είναι από τα σημεία στα οποία η εικόνα αυτή αποκαλύπτεται με έναν τρόπο μοναδικό, συνδυάζοντας στον ιδανικό βαθμό τη φυσική ομορφιά, αλλά και τα στοιχεία της αστικής ανάπτυξης, με την κίνηση των αυτοκινήτων στον δρόμο και τα δυνατά φώτα. Πέρα από τον πεζόδρομο, που διατρέχει την παραλία, η ίδια η ακτή, με την λεπτή, υγρή άμμο, είναι επίσης κατάλληλη για να περπατήσει κανείς με άνεση, ρεμβάζοντας τις αντανακλάσεις από τα φώτα πάνω στο νερό, ή και τρέχοντας ακόμα, αν κάποιος προτιμήσει τέτοιες ώρες για την γυμναστική της ημέρας.

Η αποβάθρα του Εναερίου και η μικρή πλατεία στην οποία καταλήγει, οριοθετούν το κομμάτι αυτού του κόλπου. Κάθε σημείο της απόστασης αυτής (η άκρη της αποβάθρας, ο πέτρινος βραχίοντας, παραθαλάσσια πλατεία, ο φωτισμένος πεζόδρομος, η σκοτεινή αμαμουδιά) προσφέρουν και μια διαφορετική εικόνα για τους περιπατητές. 

swipe gallery