A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στη Λεμεσό σε περιμένει ένα ολόκληρο σπα στη δική σου αποκλειστική σουίτα!

Αιθέριες μυρωδιές, ήπιος φωτισμός, ιδανική θερμοκρασία, άνετα και φιλόξενα καθίσματα, και περιποίηση που αρμόζει σε άρχοντες. Η εμπειρία σε ένα σπα είναι από εκείνα τα όνειρα που μπορείς εύκολα να τα ζήσεις στην πραγματικότητα στη Λεμεσό.

Πόσο μάλλον, όταν μια από αυτές τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις σπα που διαθέτει η Λεμεσός, έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη σουίτα ιδιωτικής χαλάρωσης. Η σουίτα διαθέτει τη δική της ιδιωτική σάουνα, χαμάμ και τζακούζι, όπως επίσης και  χώρο για την εφαρμογή θεραπειών και μασάζ. Στη σουίτα, έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας και ανανέωσης, χαλαρώνοντας στο δικό σου αποκλειστικό χώρο, όπου προσφέρονται φρούτα και ροφήματα.

Πρόκειται για τη σουίτα στο πρόσφατα ανακαινισμένο Musses Spa του ξενοδοχείου GrandResort. Το σπα, και μόνο από τις εικόνες, μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση, εμπνέοντας γαλήνη και ζεστή φιλοξενία. Πέρα από την ιδιωτική σουίτα, το σπα διαθέτει 9 δωμάτια θεραπειών, πολυτελή χώρο χαλάρωσης πριν και μετά τις θεραπείες, όπου προσφέρεται τσάι, χαμάμ, τζακούζι, σάουνα και υδρομασάζ με χρωματοθεραπεία.

Οι υπηρεσίες παρέχονται σε τιμές για όλα τα βαλάντια, ενώ το πακέτο 2 ατόμων για τη σουίτα είναι ιδιαίτερα δελεαστικό. Επιπρόσθετα, ο κάθε επισκέπτης, με τη συμβουλή των ειδικών, μπορεί να διαμορφώσει ένα πακέτο στα μέτρα του.

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;