A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Σε 15 λεπτά από τη Λεμεσό, οι λόφοι στα ανατολικά είναι η απόλυτη μονοήμερη εκδρομή!

Ακούς εκδρομή και σκέφτεσαι πρόγραμμα, οργάνωση, προετοιμασία, δρομολόγια, κούραση και τελικά μένεις σπίτι. Και είναι, πραγματικά, πολύ κρίμα, γιατί στη Λεμεσό, μερικές από τις ομορφότερες γωνιές της επαρχίας είναι μόλις 15 λεπτά δρόμος από την πόλη.

Έτσι, ακόμα κι αν ξυπνήσεις αργά μια Κυριακή, προλαβαίνεις να μπεις τελευταία στιγμή στο αυτοκίνητο και να ξεκινήσεις για ένα προορισμό που, ειδικά αυτή την εποχή, έχει μοναδική χάρη και ομορφιά. Στους ανατολικότερους λόφους της επαρχίας, η περιοχή ανάμεσα στο φράγμα Γερμασόγειας και την κοινότητα Φοινικαριών, είναι ένα κομμάτι του Παραδείσου, που χρωστάς να προσφέρεις στον εαυτό σου και σ’ αυτούς που αγαπάς.

Ξεκίνα με μια βόλτα στο μονοπάτι της φύσης, μια κυκλική διαδρομή, μόλις 1,5 χλμ, που σου προσφέρει άπλετη θέα στο βουνό από τη μια, στο φράγμα και την πόλη από την άλλη.

Δες περισσότερα για το μονοπάτι εδώ.

Ο εκδρομικός χώρος Φοινικαριών είναι μόλις λίγα λεπτά από το μονοπάτι. Τα φιλόξενα παγκάκια του μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλες παρέες ή οικογένειες και είναι ό,τι πρέπει για να πικ – νικ στον καθαρό αέρα.

Αν, βέβαια, δεν έχεις προλάβει να ετοιμάσεις φαγητό από το σπίτι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα πεινάσεις. Επιστρέφοντας στον ιστορικό πυρήνα της Γερμασόγειας, θα βρίσκεσαι μέσα σε λίγα λεπτά σε μια γραφική περιοχή, με διατηρητέα κτίρια και επιλογές για παραδοσιακή κουζίνα στις ταβέρνες γύρω από το Δημοτικό Μέγαρο και την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;