A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS + VIDEOS: Μοναδικές εικόνες από τον Γαρύλλη μετά την καταιγίδα!

Η ολονύκτια νεροποντή, που έπληξε τη Λεμεσό με πρωτοφανή σφοδρότητα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 16/2/2018, μετέτρεψε ακόμα και κάποιους από τους δρόμους της πόλης σε ποτάμια. Αναπόφευκτα, λοιπόν, γενναιόδωρες ποσότητες νερού έρευσαν και στην κοίτη του Γαρύλλη, το ποταμού που διασχίζει το κέντρο της πόλης.

Αν και αυτός ο χειμώνας δεν είδε πολλές φορές τον Γρύλλη γεμάτο, λίγο πριν τον ερχομό της άνοιξης, το ποτάμι γέμισε για τα καλά, με το νερό να κυλάει ορμητικό σε κάποια σημεία του. Τόσο στην περιοχή της γέφυρας των 4 Φαναριών, όσο και δυτικότερα, στις συνοικίες της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου, ο Γαρρύλλης παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες ένα ξεχωριστό θέαμα.

Η καταπράσινη κοίτη του ποταμού μαρτυρά τη ζωτική σημασία του νερού, αν και στο παρελθόν ο Γαρύλλης είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην πόλη. Τα χαμηλά και φτωχικά σπίτια που υπήρχαν στην περιοχή, συχνά ήταν θύματα της πλημμύρας, αφού η ροή του νερού ήταν πολύ εντονότερη σε περασμένους χειμώνες. Οι συχνές αυτές πλημμύρες ήταν και ένας από τους λόγους για την κατασκευή της γέφυρας των 4 Φαναριών.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;