A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Τι είναι αυτή η επιγραφή που εμφανίστηκε ξαφνικά στον μόλο Λεμεσού;

Πριν λίγες μόλις μέρες έκανε την εμφάνισή της ξαφνικά και θα ήταν δύσκολο να μείνει απαρατήρητη. Η μεγάλη, κόκκινη, μεταλλική επιγραφή, που έχει τοποθετηθεί στην αρχή της μεγάλης αποβάθρας, δίπλα στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, «χαιρετά» τους περαστικούς στα αγγλικά και προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις, από περιέργεια και απορία, μέχρι χαμόγελα.

Είτε κάποιος ρίξει μια κλεφτή ματιά, είτε σταματήσει να τη φωτογραφίσει, δεν μπορεί παρά να απορήσει για το πως και γιατί βρέθηκε αυτή η μεταλλική κατασκευή δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού. Όση περιέργεια προκαλεί η ξαφνική εμφάνισή του, όμως, άλλη τόση προκαλεί και το περίεργο μήνυμα που στέλνει, αφού όσο κι αν είναι σαφής ο χαιρετισμός “hey”, άλλο τόσο ασυνήθιστο είναι να συνοδεύεται από τον αριθμό 2, πάνω δεξιά.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για την επιγραφή αυτή, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν φροντίσει να διαδώσουν το μήνυμά της μέσω διαδικτύου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν μη τι άλλο, λοιπόν, έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή. Μένει να αποκαλυφθεί και ο ρόλος της.

Φωτογραφίες: Φωτο Κόκος, Γιόλα Θεμιστοκλέους

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;