A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Στην Κίνα μαθαίνουν να αγαπάνε τη Λεμεσό!

Όσοι ζουν στη Λεμεσό, Κύπριοι και μη, έχουν να το λένε για τις ομορφιές της. Όμως η φήμη της πόλης φτάνει πολύ έξω από τα σύνορα της Κύπρου. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι από όλο και πιο μακρινές χώρες ζητάνε να μάθουν γι’ αυτό το διαμάντι της Μεσογείου, που όλοι ερωτεύονται από την πρώτη στιγμή.

Είναι εντυπωσιακός ο αριθμός των ανθρώπων από όλο τον κόσμο που ψάχνουν στο All About Limassol, για να ανακαλύψουν τα μυστικά της πόλης. Και φαίνεται ότι πολύ συχνά βρίσκουν το δρόμο τους και έρχονται όλο και πιο κοντά στη μαγεία της, όπως αποδεικνύει το παράδειγμα μιας νεαρής Kινέζας, που επισκέφθηκε πρόσφατα τη Λεμεσό. Επιλέγοντας μια από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου για το ταξίδι της, η νεαρή και η παρέα της σάρωσαν όλα τα αξιοθέατα του παραλιακού μετώπου, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Ενθουσιασμένη με τη θέα, τα χρώματα, τις γεύσεις, η νεαρή αποτύπωσε τις δικές της #LimassolMoments, ακολουθώντας μερικές από τις καλύτερες προτάσεις του Επίσημου Οδηγού Πόλης της Λεμεσού, όπως η Πλατεία Παλιού Λιμανιού, ο μόλος, το πάρκο γλυπτικής και η Μαρίνα Λεμεσού.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;