A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Πλήθος κόσμου σε μια αλλιώτικη γιορτή του κρασιού στο Παλιό Λιμάνι!

Ένα διαφορετικό σκηνικό φιλοξένησε το Σάββατο, 14/4, η πλατεία του Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό. Ο χώρος που έχει γίνει πια δημοφιλής προορισμός για διαφόρων ειδών εκδηλώσεις, γέμισε για ακόμα μια φορά με κόσμο, ο οποίος δοκίμασε μερικά από τα καλύτερα κρασιά που παράγονται στην Κύπρο.

Η εκδήλωση «Οίνου γεύσεις», που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 11ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Οίνου, προσέλκυσε περισσότερους από 1000 επισκέπτες από το απόγευμα, μέχρι και αργά το βράδυ του Σαββάτου. Περισσότερα από 30 οινοποιεία πρόσφεραν συνολικά περισσότερες από 200 διαφορετικές ετικέτες κρασιών πρώτης γραμμής, σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην εξαιρετική ντόπια παραγωγή.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Λεμεσού και του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου, αποδείχθηκε ιδιαίτερα πετυχημένη στη νέα αυτή τοποθεσία, η οποία πρόσφερε μεγαλύτερη άνεση χώρου από την Πλατεία Κάστρου, όπου λάμβανε χώρα μέχρι σήμερα. Επισκέπτες και διοργανωτές απόλαυσαν τη βραδιά δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού και δεν αποκλείεται το εγχείρημα να επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά, αποτελώντας μια ξεχωριστή γιορτή προς τιμήν του κρασιού.

Φωτογραφίες: Όμιλος Οινοφίλων Κύπρου, Ανδρέας Χριστοφόρου

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό?