A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Όλα τα χρώματα του φθινοπώρου στα μικρότερα χωριά της Λεμεσού!

Η παλέτα είναι ατελείωτη. Μπορείς να κοιτάς με τις ώρες και να μην τελειώνουν τα χρώματα που μετράς στην καθεμιά από τις φωτογραφίες. Στην επαρχία Λεμεσού, 3 από τα μικρότερα χωριά της καταφέρνουν να κλέψουν την παράσταση, παρά το γεγονός ότι οι κάτοικοί τους είναι λιγοστοί.

Ο Αργύρης Μοσκοβός είναι από τους νέους που έχουν βρει στην τέχνη της φωτογραφίας έναν ιδιαίτερο τρόπο να βλέπουν τον τόπο. Περιδιαβαίνοντας στην περιοχή της πανέμορφης κοιλάδας της Μαραθάσσας, προς μεγάλη ευχαρίστηση όλων μας, εντόπισε και συνέλαβε όλα εκείνα τα υπέροχα χρώματα που συνθέτουν τη μαγεία της εποχής αυτής μέσα στη φύση.

Το μονοπάτι της φύσης στο χωριό Τρεις Ελιές, το δάσος μέσα στο οποίο φωλιάζει ο Παλαιόμυλος και το ενετικό γεφύρι στα Καμινάρια ήταν οι τοποθεσίες που επέλεξε για τις φωτογραφίες του και οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι η επιλογή του ήταν εξαιρετική. Στις Τρεις Ελιές οι κάτοικοι είναι περίπου 25 άτομα, στον Παλαιόμυλο περίπου 20 και στα Καμινάρια περίπου 44 (σύμφωνα με κρατικά στοιχεία του 2015). Έτσι την ομορφιά αυτή την χαίρονται πολύ λίγοι καθημερινά. Όμως τέτοιες εικόνες είναι σίγουρα αφορμή για πολλούς περισσότερους, που σκέφτονται να εξερευνήσουν την ύπαιθρο της Λεμεσού.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;