A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Η Λεμεσός έχει τη δική της… Σαχάρα!

Μια μεγάλη έκταση καλυμμένη με λεπτή, χρυσή άμμο, μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι. Η θάλασσα αργεί να φανεί πίσω από τους αμμόλοφους, που υψώνονται τριγύρω κι έτσι νιώθεις λίγο σαν Λώρενς της Αραβίας στη μέση της ερήμου.

Η χερσόνησος του Ακρωτηρίου έχει μια τεράστια ποικιλία από τοπία: από βραχώδεις ακτές και αλυκές, μέχρι ατελείωτες αμμουδιές, πράσινα λιβάδια και ερημικές περιοχές. Η χερσόνησος που, κατά πάσα πιθανότητα, βρισκόταν για αιώνες κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, αναδύθηκε σταδιακά αποκαλύπτοντας όλες αυτές τις τόσο διαφορετικές μεταξύ τους εικόνες.

Αυτή η έρημος, κοντά στη μύτη της χερσονήσου, είναι από τις πιο άγνωστες, αλλά και ιδιαίτερα αγαπητές για τους φωτογράφους, πλευρές της. Το σκηνικό σε κάνει να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην Κύπρο και ίσως αποτελεί το μοναδικό τοπίο με τέτοια χαρακτηριστικά, ακριβώς δίπλα από τη θάλασσα. Η προτίμηση των φωτογράφων, λοιπόν, είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη.

Tip: Έχεις ανακαλύψει κι εσύ ενδιαφέρουσες πλευρές της Λεμεσού; Δημοσίευσέ τις στο instagram με το hashtag #LimassolMoments για να δημοσιευθούν στον Επίσημο Οδηγό της Λεμεσού.

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;