A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Η Λεμεσός είναι μια πόλη γεμάτη... «μαγικούς» καθρέφτες!

Όταν οι εικόνες είναι τόσο όμορφες, το τοπίο δημιουργεί δικούς του καθρέφτες, για να τις βλέπεις διπλές. Μερικοί πραγματικά φανατικοί Λεμεσιανοί το ξέρουν αυτό και ευτυχώς κάποιοι από αυτούς είναι μονίμως με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι, για να το δείξουν και σε αυτούς που τυχαίνει να το αγνοούν.

Μια τέτοια περίπτωση Λεμεσιανού είναι ο Αντρέας Χριστοφόρου, ο οποίος έχει γίνει εδώ και μερικά χρόνια φυσική προέκταση της φωτογραφικής του μηχανής, βλέποντας μέσα από το φακό μερικές από τις ομορφότερες στιγμές της Λεμεσού. Απαθανατίζοντας τις πανέμορφες αντανακλάσεις των τοπίων, λοιπόν, φαίνεται να θέλησε να μας αποδείξει ότι ζει σε μια πόλη γεμάτη από «μαγικούς» καθρέφτες.

Στην περιοχή της παραλίας της Απλώστρας, ή αλλιώς Lady’s Mile, τόσο η θάλασσα, όσοι και οι λίμνες που δημιουργούνται στην περιοχή της αλυκής αποτελούν τις τέλειες επιφάνειες για αντανακλάσεις τόσο ακριβείς, όσο και τα ίδια τα αντικείμενα. Θάμνοι, δέντρα, αλλά και οι γερανοί του λιμανιού διπλασιάζονται χάριν στη μαγεία της φύσης και οι εικόνες που θα βρει κανείς σε απόσταση χιλιομέτρων με μια βόλτα γύρω στο σούρουπο στην περιοχή αυτή, είναι σίγουρα μοναδικές.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Χριστοφόρου

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;