A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Ασύλληπτες εικόνες από το Τρόοδος μέσα στη νύχτα!

Επιβλητικό, μυστηριώδες και μερικές φορές ακόμα και απόκοσμο. Ένα τοπίο που φανερώνει το μεγαλείο της ψηλότερης κορυφής της Κύπρου, αποκαλύπτεται μέσα από μία σειρά ασύλληπτων εικόνων μέσα στη νύχτα.

Το Τρόοδος μοιάζει να αλλάζει ολοκληρωτικά τη νύχτα, καθώς οι σκοτεινοί του όγκοι αποκαλύπτονται πίσω από πυκνά σύννεφα, με σποραδικά και μικρά φώτα να ξεχωρίζουν μόνο εκεί όπου υπάρχουν τα ορεινά χωριά που φωλιάζουν στις πλαγιές του. Οι εικόνες της ομάδας Cyprus from Air αποτυπώνουν για ακόμα μια φορά μια εντελώς διαφορετική εικόνα του τόπου, δημιουργώντας ήδη πολλούς λόγους να θέλει κανείς να συμμετέχει στις νυχτερινές εξορμήσεις που διοργανώνουν στο βουνό.

Οι εικόνες, που θυμίζουν κάτι από εκρήξεις ηφαιστείου, μαρτυρούν ότι οι νυχτερινές εξερευνήσεις στο Τρόοδος έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επιτρέποντας μια πρωτόγνωρη επαφή με τη φύση, μέσα στο πυκνό πευκοδάσος της περιοχής. Το σίγουρο είναι ότι μια τέτοια εμπειρία συνιστά αποκάλυψη και γεννά ακόμα περισσότερο θαυμασμό και σεβασμό για τη φύση.

 

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;