A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Από τους 0 στους 20 βαθμούς, την πρώτη μέρα του γάμου τους!

Αυτό θα πει θαρραλέο ξεκίνημα στον έγγαμο βίο! Χάριν στην φαντασία του φωτογράφου, αλλά και τη δική τους τόλμη και όμορφη «τρέλα» ένα νεαρό ζευγάρι κατάφερε να κάνει μια μοναδική αρχή στην κοινή του ζωή περνώντας την πρώτη μέρα του γάμου τους.

Η Χριστίνα και ο Πέτρος παντρεύτηκαν πριν λίγες μέρες στη Λεμεσό. Αν και το παραλιακό μέτωπο είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τις φωτογραφίσεις νεονύμφων, οι 2 νέοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην πρόταση του Gabriel Rafiei να δοκιμάσουν κάτι καινούριο.

Άλλωστε, που αλλού θα μπορούσε κανείς, μέσα στην ίδια μέρα, σε διάστημα λίγων μόλις ωρών, να βρεθεί από τις χιονισμένες βουνοπλαγιές, δίπλα στα κύματα μιας απέραντης και γαλήνιας ακτής; Το Τρόοδος απέχει από τη θάλασσα της Λεμεσού λιγότερο από 1 ώρα και οι νεόνυμφοι μπόρεσαν να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα αυτό με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Έτσι, η πρώτη τους φωτογράφιση ως παντρεμένο ζευγάρι, είναι μάλλον κάτι που δε θα ξεχάσουν ποτέ.

«Περάσαμε 4 εποχές μέσα σε 3 ώρες», είπε ο φωτογράφος, Gabriel Rafiei, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, και ευτυχής που η Λεμεσός του επιτρέπει να δημιουργεί τόσο μοναδικές εικόνες.

Αφού είπαν το «ναι» στον έγγαμο βίο, είπαν το «ναι» και σε μια μικρή, φωτογραφική περιπέτεια και βρέθηκαν χειμωνιάτικα να ποζάρουν μπροστά στα πιο ρομαντικά τοπία της Λεμεσού, από τους 20 βαθμούς κελσίου στους 0 και πάλι πίσω. Η μαγεία του λευκού τοπίου στο Τρόοδος έδεσε ιδανικά με το γαμήλιο θέμα της φωτογράφισης, ενώ, κατηφορίζοντας από το βουνό προς την παραλία, στη διαδρομή εκμεταλλεύθηκαν τις δασώδεις τοποθεσίες, με το παραμυθένιο σκηνικό των πεσμένων φύλλων, ενώ κατέληξαν να βουτάνε μέσα στο νερό, λίγο πριν τη δύση του ήλιου.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;