A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Pascal Education Cyprus

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 104
22509400,Pascal Education Cyprus

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 104
22509400,


Παρουσίαση από All About Limassol

Τα Εκπαιδευτήρια Pascal είναι από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Κύπρο. Αποτελούνται από 5 σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από τα οποία τα 3 είναι αγγλόφωνα και τα 2 ελληνόφωνα. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει μαθήματα επιπέδου GCE A Level (2 από τα οποία έχουν αναγνωριστεί από τα IB World Schools), ενώ υπάρχει επίσης Αθλητικό Σχολείο, που συνδυάζει αθλητικό και ακαδημαϊκό πρόγραμμα, αλλά και πρόγραμμα μαθημάτων στην αγγλική γλώσσα για ξένους μαθητές. Επίσης, το Pascal English School στη Λευκωσία λειτουργεί και ως οικοτροφείο.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

Photos from Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσός's post Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διάλεξη από την αθλητική ψυχολόγο Έλενα Αβραάμ με θέμα «Αυτοσυγκέντρωση» για τους μαθητές – αθλητές της σχολής μας.
Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσός added 2 new photos.
Photos from Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσός's post Το Σαββατοκυρίακο 9 - 11 Φεβρουαρίου 2018, μαθητές της Σχολής μας συμμετείχαν στο Συνέδριο MEDI.M.U.N, προσομοίωση των διαδικασιών του οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο European University στην Λευκωσία. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σοβαρά παγκόσμια ...
Photos from Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσός's post Καλή Τσικνοπέμπτη κι από μας! 2η Εκδρομή στον Αγ. Γεώργιο Αλαμάνου. Ευχαριστούμε τους Συνδέσμους Γονέων Ελληνικής και Αγγλικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού για την διοργάνωση!
Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσός added 28 new photos.
391608757637936

Contact Details

Διεύθυνση

• Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 104


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media

847 - 8671