A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Παραλίες για Σκύλους

Όπως σε κάθε σύγχρονη παραλιακή Ευρωπαϊκή πόλη, έτσι και στη Λεμεσό, καθορίστηκαν οι πιο κάτω παραλίες στις οποίες επιτρέπεται το λούσιμο σκύλων: 

1. Η Παραλία στην τοποθεσία Καραβόπετρα (Νοτιοανατολικά της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων του Σ.Α.Λ.Α) εντός των ορίων του Κοινοτικού Συμβουλίου Μοναγρουλλίου, της Επαρχίας Λεμεσού. 
2. Η παραλία στην τοποθεσία Πρόλιμνος (δυτικά του Πισσουρίου) εντός των ορίων του Κοινοτικού Συμβουλίου Πισσουρίου, της Επαρχίας Λεμεσού. 

Πέραν των πιο πάνω, οι ιδιοκτήτες σκύλων γνωρίζουν πολύ καλά πως το σημείο μεταξύ ξενοδοχείου Le Meridien και παλαιού ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού της Μονής, είναι ο καλοκαιρινός παράδεισος των τετράποδων, αφού τα τελευταία χρόνια έχει γίνει χώρος σύναξης φιλόζωων και ευτυχισμένων σκύλων. Εκεί θα βρει κανείς καθαρά νερά, όμορφο τοπίο, μαγική θέα της ακτής της Λεμεσού και  μπόλικη παιχνιδιάρικη διάθεση.

Η συγκεκριμένη παραλία / στέκι των σκύλων είναι πάντοτε καθαρή. Οι φιλόζωοι που συχνάζουν εκεί με τους αγαπημένους τους φίλους φροντίζουν ο κάθε ένας την προσωπική καθαριότητα του σκύλου του και σέβονται απόλυτα το χώρο.   

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;