A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Παραλία Κουρίου / Αγίου Ερμογένη

Η παραλία την οποία αγναντεύει το Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου, βρίσκεται στο χωριό Επισκοπή, περίπου 17 χιλιόμετρα από τη Λεμεσό. Είναι μια παραλία με βότσαλα και άμμο, τόσο στην ακτή, όσο και στο βυθό. Καθώς τα νερά είναι σχετικά ρηχά, είναι μια παραλία που προτιμούν αρκετές οικογένειες με μικρά παιδιά.

Η παραλία είναι πλήρως οργανωμένη με κρεβατάκια, ντους και τουαλέτες. Τα εστιατόρια που είναι παραταγμένα στην ακτή, προσφέρνται για να απολαύσει κανείς νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες και κυπριακό φαγητό. Έτσι, η τοποθεσία, που είναι γνωστή και για τον αρχαιολογικό της χώρο, αφού σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα βρίσκεται το αρχαίο Ελληνορωμαϊκό Θέατρο του Κουρίου, αποτελεί ιδανική επιλογή και για ολοήμερες εκδρομές.

Στο δυτικότερό της άκρο, η παραλία είναι κυρίως στρωμένη με χαλίκια. Εκεί συχνάζουν όσοι αγαπούν τα θαλάσσια σπορ, καθώς τα νερά είναι κατάλληλα για wind surfing, kite surfing και άλλα. Ο μεγάλος αυτός κόλπος, λοιπόν, στα δυτικά της Λεμεσού μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες των επισκεπτών.

Extra tip: Η θέα της παραλίας από ψηλά είναι από μόνη της μια ξεχωριστή εμπειρία, που αξίζει να την απολαύσεις, με ή χωρίς μπάνιο στη θάλασσα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;