A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Παραλία Δασούδι

Η Παραλία Δασούδι βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού, κρυμμένη μέσα στο μικρό ομώνυμο δάσος. Πρόκειται για τη μοναδική παραλία της Κύπρου που, ενώ βρίσκεται δίπλα στο κέντρο της πόλης, διαθέτει τόσο πλούσιο πράσινο, το οποίο κατεβαίνει μέχρι την άμμο.

Η ακτή καλύπτει μία έκταση μήκους περίπου 1,5 χιλιομέτρου, καλυμμένη με λεπτή άμμο. Το νερό, όπως και σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού, δεν είναι ιδιαίτερα βαθύ και προσφέρεται για παιχνίδι και διασκέδαση στο νερό με μικρά παιδιά.

Η δασώδης έκταση, οι διάφορες υποδομές όπως παιδικές χαρές, εστιατόριο, γήπεδο πετοσφαίρισης, εξοπλισμός για θαλάσσια σπορ προς ενοικίαση και το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου την καθιστούν μία πολύ δημοφιλή τοποθεσία για κάθε είδους δραστηριότητα. Έτσι, από το χειμώνα μέχρι το καλοκαίρι και από το πρωί μέχρι το βράδυ, η περιοχή αυτή σφύζει από ζωή, με κόσμο όλων των ηλικιών να την επισκέπτονται τακτικά.

Η παραλία είναι ιδανικός προορισμός για πρωινό τρέξιμο ή περπάτημα και μια δροσιστική βουτιά στο νερό αμέσως μετά, με το φως της ανατολής του ήλιου. Εξίσου ειδυλλιακή μπορεί να είναι μια επίσκεψη την ώρα του δειλινού, αφού μια βόλτα πάνω στην άμμο προσφέρει ασύγκριτη θέα.

Για waterspots

Park Beach Water Sports: 99 665 980

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;