A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Πάμε για ψάρι σε εξοχικές τοποθεσίες, δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού!

Με μια υπέροχη ακτογραμμή από το Πεντάκωμο μέχρι το Πισσούρι, η Λεμεσός συνδυάζει ψάρια και θαλασσινά σε εστιατόρια και ταβέρνες, με εξορμήσεις και εκδρομές, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη.

Μάζεψε λοιπόν την παρέα ή την οικογένεια και ετοιμάσου για απολαυστικούς ψαρόμεζέδες και εκλεκτά πιάτα θαλασσινών σε τοποθεσίες δίπλα από το κύμα, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές.

Από το Πισσούρι, στην Ακτή Κυβερνήτη μέχρι και την παραλία του Lady’s Mile, οι ταβέρνες και τα εστιατόρια της Λεμεσού, συνοδεύουν τα πιάτα τους, με γεύσεις, εικόνες και αρώματα από τη θάλασσα, για την απόλυτη Μεσογειακή εμπειρία.

Στην ύπαιθρο…

1. Ακτή Σωφρονίου (Ακτή Κυβερνήτη)

Η Ακτή Σωφρονίου βρίσκεται στην Ακτή Κυβερνήτη, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, με κήπο και γρασίδι. Ο χώρος σε υποδέχεται σ’ ένα υπέροχο σκηνικό, ικανοποιώντας τις γευστικές σου προσδοκίες με νόστιμους ψαρομεζέδες και à la carte πιάτα.

Διεύθυνση: Παραλία Ακτή Κυβερνήτη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 632 312
Περισσότερες πληροφορίες για την Ακτή Σωφρονίου εδώ.

2. Άγιος Γεώργιος Αλαμάνου

Ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς για ψάρι έξω από την πόλη, ο Άγιος Γεώργιος Αλαμάνου βρίσκεται δίπλα στο κύμα και στα φημισμένα, άσπρα βράχια της περιοχής, με απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Με άνετο υπαίθριο και εσωτερικό χώρο, προσφέρει πιατέλες, μακαρονάδες και πιάτα θαλασσινών για μια ολοκληρωμένη, γευστική εμπειρία.

Διεύθυνση: Άγιος Γεώργιος Αλαμάνος (Έξοδος για Πεντάκωμο από το highway)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 633 634

3. Μελάντα (Αυδήμου)

Η ταβέρνα Melanda, μόλις 15 λεπτά από την πόλη, πλαισιώνει από τον κόλπο της Αυδήμου, έχοντας ως φόντο το μαγευτικό μπλε της θάλασσας. Συνδύασε την επίσκεψη σου στο χώρο με μια υπέροχη εκδρομή και φτάνοντας, απόλαυσε φρέσκα ψάρια, θαλασσινά και πιάτα από τη μεσογειακή κουζίνα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 565 336

4. Yialos (Πισσούρι)

Η ταβέρνα Yialos, ετοιμάζοντας με μαεστρία ψάρια και θαλασσινά για χρόνια, βρίσκεται στον κόλπο Πισσουρίου, συνδυάζοντας απολαυστικές γεύσεις με ένα υπέροχο φυσικό τοπίο. Πέρα από τα θαλασσινά, μπορείς να βρεις στο μενού και διάφορα άλλα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας.

Διεύθυνση: Ιθάκης 1
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 221 747

5. Faros (Ακτή Κυβερνήτη)

Λαχταριστά πιάτα θαλασσινών προσφέρονται στο εστιατόριο Faros, που βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες ακτές ανατολικά της Λεμεσού. Μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα, με μεγάλο εξωτερικό χώρο, κήπο και γρασίδι, αποτελεί μια καλή επιλογή για γευστικές απολαύσεις για όλη την οικογένεια.

Διεύθυνση: Γρίβα Διγενή 5, Ακτή Κυβερνήτη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 632 552

6. Panayiotis Govenors Beach

Το ψαράκι σου θα το απολαύσεις με απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα, σε μια όμορφη τοποθεσία στην Ακτή Κυβερνήτη. Το εστιατόριο βρίσκεται σ’ ένα μικρό λόφο, πάνω από την παραλία και εκτός από τα θαλασσινά, θα απολαύσεις το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον με τα άσπρα βράχια της περιοχής.

Διεύθυνση: Στρατηγού Φλωράκη 1
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 632 315

Μια ανάσα από την πόλη...

7. Captains Cabin

Το φαγητό προσφέρεται σε ένα χαλαρό περιβάλλον, πλάι στο κύμα, στην ακτογραμμή της παραλίας του Lady’s Mile. Από σαλάτες και σνακ, μέχρι ψάρια και θαλασσινά στη σχάρα, το Captain’s Cabin ικανοποιεί τις γευστικές σου προσδοκίες σε κάθε επίσκεψη, συνδυάζοντας χαρούμενες στιγμές απόλαυσης στη θάλασσα.

Διεύθυνση: Παραλία Lady’s Mile
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96 30 40 50
Περισσότερες πληροφορίες για το Captain’s Cabin εδώ.

8. Glaros by the Sea

Το εστιατόριο Glaros by the Sea βρίσκεται στην όμορφη παραλία του Lady’s Mile, με μαγευτική θέα προς το γαλάζιο της Μεσογείου. Στο μενού του θα βρεις κυπριακά ψάρια, ψαρομεζέδες και πιατέλες θαλασσινών, που μπορείς να απολαύσεις δίπλα στο κύμα.

Διεύθυνση: Παραλία Lady’s Mile
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 093 171

9. Ψαροταβέρνα Oasis

Λαχταριστά πιάτα ψαριών και θαλασσινών σερβίρονται στο πιάτο σου, σ’ ένα μαγευτικό σκηνικό, που σου ανοίγει την όρεξη κατευθείαν. Η ψαροταβέρνα Oasis στην παραλία του Lady’s Mile, θα σε οδηγήσει σε απίθανα γευστικά ταξίδια, με συντροφιά τη θάλασσα, τον ήλιο και την παραλία.

Διεύθυνση: Παραλία Lady’s Mile
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 888 871


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;