A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Ένα εντυπωσιακό, νέο εστιατόριο, προκαλεί αίσθηση στη Λεμεσό!

Ιδιαίτερος φωτισμός, μοντέρνα διακόσμηση και αγαπημένες γεύσεις της ασιατικής κουζίνας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου εστιατορίου που υποδέχθηκε με την έναρξη του καλοκαιριού η Λεμεσός. Σε μια ξεχωριστή τοποθεσία, στην καρδιά της τουριστικής περιοχής, δίπλα στη θάλασσα, ο νέος αυτός χώρος δημιουργήθηκε για να προσφέρει επιλογές εξόδου για καλό φαγητό και ποτό.

Λειτουργώντας ταυτόχρονα με το Breeze Summer Club το καλοκαίρι του 2018, το Sushi Room συνιστά μια φυσική συνέχεια ενός από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά clubs της Κύπρου. Με θέα προς το λαμπερό σκηνικό του club, αυτό το ασιατικό εστιατόριο προσφέρει έναν χώρο με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, που μπορεί να αποτελέσει προθάλαμο για έντονη, νυχτερινή διασκέδαση, ή και μια πιο χαλαρή, και άκρως απολαυστική επιλογή εξόδου, με υπέροχα cocktails και δελεαστικά πιάτα με sushi.

Άνετοι καναπέδες και πολυθρόνες, ένα μοντέρνο μπαρ, αλλά και ψηλά και χαμηλά τραπέζια εξυπηρετούν κάθε είδους παρέα και κάθε είδους διάθεση στον χώρο αυτό, είτε τον επιλέξει κάποιος μόνο για ποτό, είτε και για φαγητό. Το μενού, άλλωστε, πέρα από μια μεγάλη ποικιλία σε sushi, προσφέρει και μια λίστα από γευστικά cocktails και ποιοτικά ποτά.

Το εστιατόριο λειτουργεί από τις 8 μ.μ., Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Διεύθυνση: Γεωργίου Α' 98, Ποταμός Γερμασόγειας
Τηλέφωνο: 70 005868Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;