A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Οι φωτογραφίες από το ηλιοβασίλεμα στη Λεμεσό, που έκαναν «σκόνη» Σαντορίνη και Φλωρεντία!

Τα διάσημα ηλιοβασιλέματα της Μεσογείου αποτελούν εδώ και δεκαετίες τις μεγάλες ατραξιόν σε τοποθεσίες όπως η Φλωρεντία της Ιταλίας ή η Σαντονίνη στην Ελλάδα. Όμως, τα ηλιοβασιλέματα στη Λεμεσό, συχνά υπερτερούν ακόμα και σε σχέση με τα πιο διάσημα ηλιοβασιλέματα.

Όταν παρακολουθείς το θέαμα από το ανατολικότερο άκρο της Μεσογείου, οι τελευταίες ακτίνες του ήλιου δημιουργούν κάτι μοναδικό, προσεγγίζοντας τη γη και τη θάλασσα από μια ιδιαίτερη γωνία. Η τοποθεσία του παλιού ναυαγίου στο Ακρωτήρι, δυτικά της Λεμεσού, αποδεικνύεται ιδανική για να απολαύσει κανείς την εικόνα και την ποικιλία των χρωμάτων.

Την παραλία αυτή επέλεξαν οι Χαράλαμπος Κουλουμής, Μαρία Γεωργιάδου και ο Teddy Dako, που αναγνώρισαν ότι η σκιά του ναυαγισμένου πλοίου στο ιδιαίτερο αυτό τοπίο, τα επίπεδα βράχια που μοιάζουν σα συνέχεια της αμμουδιάς και της ακτής, και το νερό που αντανακλά τα εντυπωσιακά χρώματα, είναι ό,τι χρειάζεται για να γεννηθεί η μαγεία. Έτσι, το ηλιοβασίλεμα αυτό, όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα διάσημα της Μεσογείου, αλλά μάλλον τα ξεπερνά κιόλας.

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;