A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Οι απίστευτες αλλαγές μιας ονειρεμένης τοποθεσίας στη Λεμεσό!

Έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για τους φωτογράφους, αλλά και για τους φυσιολάτρες. Αλλάζει πρόσωπα κάθε εποχή και έχει γίνει η αφορμή για μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από το δάσος του Τροόδους.

Ο εκδρομικός χώρος Αλμυρολίβαδο, με τα σπάνια τοπία φυσικής ομορφιάς και τα προστατευόμενα είδη, που συνθέτουν την ποικιλόμορφη χλωρίδα του, είναι ένας προορισμός που αν τον επισκεφθείς μια φορά, δεν μπορείς παρά να επιστρέψεις. Ιδανικά, η επιστροφή αυτή πρέπει να πραγματοποιείται σε κάθε μια από τις 4 διαφορετικές εποχές του χρόνου.

Οι φωτογράφοι, στους οποίους χρωστάμε τις υπέροχες εικόνες που ακολουθούν, ξέρουν πολύ καλά  τον λόγο. Είτε ο χώρος είναι λουσμένος στο φως του καλοκαιριού, είτε ξεχειλίζουν από παντού το πράσινο, τα αρώματα και οι χυμοί της άνοιξης, είτε έχει φορέσει τα καφέ και τα κίτρινα του φθινοπώρου, είτε έχει κρυφτεί κάτω από στρώσεις λευκού χιονιού, παραμένει το ίδιο εντυπωσιακός, αλλά και φιλόξενος, και σε προκαλεί να τον εξερευνήσεις και να τον απολαύσεις κάθε στιγμή.

Δες περισσότερες πληροφορίες και εικόνες για τον εκδρομικό χώρο Αλμυρολίβαδο εδώ.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;