A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Οι 4 εικόνες που δείχνουν ότι η ζωή στη Λεμεσό μπορεί να είναι όντως τέλεια!

Βγαίνει ο ήλιος, παίρνεις ένα βιβλίο, καφέ, φρούτο ή γλυκό και κάθεσαι δίπλα στη θάλασσα. Είτε τα βραχάκια της παραλίας επιλέξεις, είτε κάποιο από τα ήσυχα παραθαλάσσια cafe, το αποτέλεσμα είναι εξίσου χαλαρωτικό. Οι μέρες κυλάνε αλλιώτικα αυτή την εποχή και η Λεμεσός έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σε κάνουν να νιώσεις αυτόματα ότι όλα πάνε καλά.

Το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να το ψάξεις ή να το σκεφτείς πολύ. Όλα έρχονται αυτόματα, φτάνει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, για να ξεχωρίσεις εκείνες τις όμορφες στιγμές που θα σου φτιάξουν τη μέρα ή και την εβδομάδα ολόκληρη. Η πόλη είναι γεμάτη χρώματα και αρώματα, εμπειρίες που μπορεί να απολαύσεις εντελώς δωρεάν και να σε ανανεώσουν ψυχικά και σωματικά από τη μία στιγμή στην άλλη.

Ένα κυπελάκι δροσερές καi κατακόκκινες φράουλες, ένα βιβλίο με θετικά μηνύματα για το αύριο, μια ματιά στη γαλήνια συμμετρία της αποβάθρας ή ακόμα και λεπτοκαμωμένα γλυκά που μυρίζουν άνοιξη και Πάσχα, μπορούν να γίνουν οι απάντηση στην κούραση ή την κακή διάθεση. Με παρέα ή χωρίς, αυτές οι μικρές απολαύσεις είναι ανεκτίμητες και εγγύηση για μια απόλυτη αίσθηση ευφορίας, που σε διαβεβαιώνει ότι η ζωή μπορεί να είναι όντως τέλεια.

 

 

L i m a s - s o u l ???? 94|365 #onelove #instalifo #limassolmoments

A post shared by Σ τ a ύ ρ ι a ???? (@stavria_con) on


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;