A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

Νυχτερινή πεζοπορία @ Μονοπάτι Άρτεμης


Μια εμπειρία με μπόλικη διάθεση μυστηρίου, μέσα στη μαγεία ενός ασυνήθιστου τοπίου, προσφέρει μια ομάδα με ιδιαίτερα περιπετειώδες πνεύμα, στην κορυφή του Τροόδους. 

Η πεζοπορία στο Μονοπάτι της Άρτεμης, στο μαγευτικό περιβάλλον του Τροόδους, θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις μια αναζωογονητική εξόρμηση στη φύση, ενώ το νυχτερινό σκηνικό, με τον ουρανό να λάμπει γεμάτος αστέρια, αποτελεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Δεν μπορείς να έχεις μαζί σου φανάρι, πέρα από κόκκινο φως, που δεν επηρεάζει τη νυχτερινή όραση.

Το μονοπάτι καλύπτει απόσταση 7 km, είναι κυκλικό και χαρακτηρίζεται από εύκολο μέχρι μέτριας δυσκολίας. Το σημείο αφετηρίας του βρίσκεται λίγο μετά την πλατεία Τροόδους. Βάλε αθλητικά ρούχα και παπούτσια λοιπόν, και ετοιμάσου για μια νύχτα στο βουνό, που θα σου μείνει αξέχαστη.

Μετά την πεζοπορία, όσοι θέλουν μπορούν να διανυκτερεύσουν σε σκηνή στον κατασκηνωτικό χώρο Τροόδους.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;