A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Μία άλλη πλευρά της Λεμεσού

Σε στιγμές προσφοράς και ανιδιοτέλειας, η Λεμεσός, η κοσμοπολίτικη καλλονή, μοιάζει να είναι ακόμα πιο όμορφη και πιο λαμπερή.

Πάντα θα υπάρχει η άλλη πλευρά, αυτή στην οποία συνάνθρωποι συμπολίτες μας έχουν απόλυτη ανάγκη τη βοήθεια και τη στήριξή μας. Η βοήθεια δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα οικονομικής ή υλικής φύσεως, παρόλο που οι ανάγκες είναι πολλές. Κάποια «κενά» μπορούν να γεμίσουν με αγάπη, συντροφιά, μια καλή κουβέντα, μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο... 

Φέτος το καλοκαίρι, η ομάδα του All About Limassol είχε την τιμή να συνοδεύσει τα παιδιά από «Το σπίτι του Μάριου» για πρόγευμα, στον πανέμορφο chic πολυχώρο Lighthouse.

Τα παιδιά απόλαυσαν το πρωινό τους, το ξεχωριστό φιλικό περιβάλλον, τη μοναδική θέα του κολπίσκου του εστιατορίου, αλλά περισσότερο έδειξαν να απολαμβάνουν την αγάπη που τους δόθηκε απλόχερα.
 

Το Σπίτι του Μάριου

Στα πλαίσια της λειτουργίας του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, έχουν δημιουργηθεί εξαιρετικά προγράμματα στήριξης, μεταξύ των οποίων και το κέντρο ημέρας ενηλίκων «Το Σπίτι του Μάριου».

Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα οικογενειών παιδιών με κινητικές και πνευματικές αναπηρίες, με στόχο τη φροντίδα τους, τη ψυχαγωγία τους, αλλά κυρίως την προσπάθεια αναζήτησης λύσεων στα βασικά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, όσο και οι οικογένειες τους.

 «Το Σπίτι του Μάριου» παρέχει προγράμματα που προωθούν την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες στο μέγιστο βαθμό, με απώτερο στόχο την ένταξή τους στη κοινωνία ως παραγωγικά άτομα. Μέσα από διάφορες δραστηριότητες τα άτομα προετοιμάζονται για τη μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση τους στον τομέα που επιθυμούν, εφόσον έχουν την ικανότητα.

Περισσότερες Πληροφορίες

swipe gallery


swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;