A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Medartclinic

Αγίας Φυλάξεως 67
70007060Medartclinic

Αγίας Φυλάξεως 67
70007060


Παρουσίαση από All About Limassol

Η medartclinic είναι ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα διάγνωσης, πρόληψης και μεταμόσχευσης μαλλιών. Εξειδικεύεται αποκλειστικά στη μεταμόσχευση μαλλιών και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία των γιατρών της, παρέχει τη δυνατότητα εφαρμογής των πιο προηγμένων μεθόδων της σύγχρονης ιατρικής. Η Ιατρική Ομάδα της medartclinic, αποτελείται από Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς, οι οποίοι είναι παγκόσμια αναγνωρισμένοι στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών και έχουν πραγματοποιήσει, μέχρι στιγμής, χιλιάδες μεταμοσχεύσεις. Η άρτια εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη Ομάδα της medartclinic έχει ως κύριο στόχο ένα μόνιμο και 100% φυσικό αποτέλεσμα, ανώδυνα, χωρίς σημάδια και ουλές, σε μία μόνο μέρα.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

Κάλεσε μας τώρα στο 7000 70 60 για περισσότερες πληροφορίες και για δωρεάν διάγνωση!
#medartclinic #hairtransplant #CallUs
www.medartclinic.com
Hair Transplantation Clinic
Δωρεάν διάγνωση από τον Δρ Κωνσταντίνο Διονυσίου
Η Ιατρική Ομάδα της #medartclinic αποτελείται από Δερματολόγους οι οποίοι είναι παγκόσμια αναγνωρισμένοι στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών και έχουν πραγματοποιήσει, μέχρι στιγμής, χιλιάδες μεταμοσχεύσεις μαλλιών σε Παρίσι, Λονδίνο, Γενεύη, Βερολίνο, Αθήνα, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ, Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Λεμεσό, Βρυξέλλες,Όσλο, Βελιγράδι και ...
Η σύγχρονη μέθοδος FUE είναι ελάχιστα επεμβατική, δεν αφήνει ουλές και είναι χωρίς αιμορραγία. Παράλληλα ο πόνος είναι ελάχιστος έως και ανύπαρκτος, ενώ αφήνει ένα φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα. Για ραντεβού με δωρεάν διάγνωση κάλεσε στο 7000 70 60.
www.medartclinic.com
Άσε τα καρναβάλια! Για αληθινά μαλλιά έλα σε εμάς! Μην περιμένεις τα #καρναβάλια για να βάλεις ψεύτικα μαλλιά! Απέκτησε τα αληθινά και φυσικά μαλλιά που πάντα ήθελες στη #medartclinic!
Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο 7000 70 60.
www.medartclinic.com
MedartClinic Αυτοί και άλλοι πολλοί έφυγαν ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα της #medartclinic! Κάλεσε μας τώρα για πληροφορίες και δωρεάν διάγνωση.
www.medartclinic.com
494004777324714

Contact Details

Διεύθυνση

• Αγίας Φυλάξεως 67


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media

397 - 2842