A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Limassol by ride, by night, by day

Ήξερες ότι ο συνολικός αριθμός ιδιοκτητών ποδηλάτων ολόκληρου του πλανήτη εκτιμάται σε τουλάχιστον 580 εκατομμύρια και ότι ο αριθμός των ποδηλάτων γενικότερα, στις μέρες μας υπολογίζεται ότι ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο; Σε αρκετές πόλεις του πλανήτη προωθείται η χρήση του ποδηλάτου ως βασικού μέσου μετακίνησης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν το Άμστερνταμ, η Κοπεγχάγη και η Βαρκελώνη. 

Και τώρα η Λεμεσός

Συνδυάζοντας τη ψυχαγωγία και σαφώς την άσκηση, οι ποδηλάτες (και μη) της Λεμεσού βάλθηκαν να πολλαπλασιάσουν τον αριθμό χρήσης του ποδηλάτου. Κάθε Παρασκευή βράδυ λοιπόν, οι οπαδοί του ποδηλάτου απολαμβάνουν τους δρόμους της πόλης, κουδουνίζοντας, τραγουδώντας, γελώντας και κυρίως ποδηλατώντας. Κάθε Παρασκευή η διαδρομή αλλάζει, η διασκέδαση όμως παραμένει σταθερή. 

Πρόκειται για μια πανέμορφη συνεργασία της ομάδας ποδηλατών Friday Night Bike Limassol με την Nextbike Cyprus. Οι νέοι ποδηλάτες είναι ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τα ποδήλατα στην πρώτη τους συμμετοχή, ενώ αργότερα η χρήση και ενοικίαση του ποδηλάτου από την Next Bike Cyprus θα χρεώνεται με μόνο €10 κάθε μήνα. 

Η Nextbike είναι ένα διεθνές σύστημα αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων. Η δε Nextbike Cyrpus, ποδηλατεί με 22 σταθμούς ενοικίασης και 172 ποδήλατα στη Λεμεσό. 

Και αφού τη Λεμεσό δεν την χορταίνεις με μια Παρασκευή βράδυ, η Nextbike Cyprus προτείνει: 

«Get Up and Ride» Bike tour 

Μια ονειρεμένη ξενάγηση στα ιστορικά δρομάκια της πόλης και στις κοσμοπολίτικες παραλίες της. Οι ποδηλατικές περιηγήσεις είναι κατάλληλες για όλους και γίνονται πάντα με τη συνοδεία ενός ντόπιου λειτουργού της Nextbike που γνωρίζει καλά την κάθε γωνιά της πόλης. Οι ομάδες των ποδηλατών είναι μικρές για μια πιο ασφαλή και ευχάριστη βόλτα σε χώρους τοπικής τέχνης, αστικές αγορές, πανέμορφες ακτές, υπέροχο φαγητό και μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία. 

Θα τους βρείτε στην γωνία οδού Αθηνών και Ελλάδος στην παλιά Λεμεσό.
Website: www.nextbike.com.cy
Email: [email protected]
Εξυπηρέτηση πελατών & ενοικιάσεις: 77788323
Εξυπηρέτηση επιχειρήσεων: 97873299
Facebook page

swipe gallery


swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;