A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

Κυνήγι Θησαυρού @ Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου


Γνώση, περιπέτεια και ιστορική ατμόσφαιρα, συνδυάζονται στο κέντρο της πόλης, σε ένα φανταστικό κυνήγι θησαυρού, το οποίο μετά από μεγάλη επιτυχία έχει καθιερωθεί στην πόλη και αναμένεται με ενθουσιασμό. 

Το κυνήγι κρυμμένου θησαυρού – School Edition διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Choice Fm και την ΠΟΕΔ Λεμεσού στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου, επιφυλάσσοντας μοναδικές στιγμές περιπέτειας, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις. 

Στο φετινό κυνήγι θησαυρού μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες (2- 4 ατόμων) με μαθητές από τα σχολεία της Λεμεσού, μαζί με τους γονείς ή τους δασκάλους τους, διεκδικώντας την πρώτη θέση στη μάχη.

Η συμμετοχή (μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου) είναι δωρεάν. Οι 3 πρώτοι νικητές θα μοιραστούν το έπαθλο των €500, ενώ οι υπόλοιπες 20 πρώτες ομάδες, θα λάβουν πλούσια δώρα.

Πληροφορίες: 25 82 08 20 

Μάθε περισσότερα για το Μεσαιωνικό Κάστρο Λεμεσού εδώ. 

Μάθε περισσότερα για την Πλατεία Κάστρου εδώ.

Περισσότερες Πληροφορίες

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στην ιστοσελίδα, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.