A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Κατασκηνωτικός χώρος Adventure Mountain Park (Κυπερούντα)

Το Adventure Mountain Park στην Κυπερούντα διαθέτει έναν από τους πιο οργανωμένους χώρους για κατασκήνωση σε όλο το νησί. Πρόκειται για ένα σχετικό μικρό χώρο, που βρίσκεται στους πρόποδες του Τροόδους, και εξασφαλίζει στους κατασκηνωτές άμεση σύνδεση με το όμορφο χωριό της Κυπερούντας.

Οι κατασκηνωτικός χώρος διαθέτει όλες τις παροχές και υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για μια ευχάριστη και εύκολη διαμονή μέσα στη φύση: εξοπλισμός κουζίνας και ψυγείο, πρόσβαση σε ηλεκτρισμό, νερό και τουαλέτες, όπως επίσης και χώρος κατάλληλος για ψήσιμο στα κάρβουνα είναι στη διάθεση του κοινού. Παράλληλα, οι κατασκηνωτές έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν και με τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Adventure Mountain Park (π.χ.: paintball, τοξοβολία, αναρρίχηση, παγοδρομίες, πεζοπορία, laser tag, woodland κ.α.)

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στα 35 άτομα, αποκλειστικά και μόνο με αντίσκηνα, πράγμα που διασφαλίζει την απαραίτητη ηρεμία για να έρθεις πιο κοντά στη φύση. Το πάρκο διαθέτει κατασκηνωτικό εξοπλισμό προς ενοικίαση. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση τηλεφωνικά στο 99 674 126.

swipe gallery