A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Karpos - Fine Greek Products

Γλάδστωνος 69, Acropolis Centre, Κατ 7
25 222524Karpos - Fine Greek Products

Γλάδστωνος 69, Acropolis Centre, Κατ 7
25 222524


Παρουσίαση από All About Limassol

Στο κατάστημα KARPOS θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα από κάθε γωνία της Ελλάδας, επιλεγμένα με μεγάλη προσοχή για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς από εσάς. Το ταξίδι ξεκίνησε από την Αθήνα στη Βόρεια Εύβοια, το Πήλιο, τη Λάρισα, τις Σέρρες, την Έδεσσα, τη Φλώρινα, την Πάτρα, τη Νεμέα, τη Μονεμβάσια, τη Σαντορίνη, αλλά και τη Χίο και έφερε κοντά σας γεύσεις, χρώματα και αρώματα... Ελλάδας. Ράφια γεμάτα με Ξηρούς Kαρπούς, Αποξηραμένα φρούτα, Μέλι, Βιολογικές Πιπεριές Φλωρίνης, Βότανα, Υπερτροφές, Μαρμελάδες, Γλυκά του κουταλιού, Ζυμαρικά & Σάλτσες, Ελαιόλαδo, Όσπρια, Καφέ, Γιαννιώτικα μπακλαβαδάκια, Λικέρ, Κρασιά Π.Ο.Π. (Πιστοποιημένη Ονομασία Προέλευσης) κ.ά. Επίσης, στο κατάστημά Karpos θα βρείτε προϊόντα βραβευμένα στο Great Taste του Λονδίνου, προϊόντα υγιεινής διατροφής και βιολογικά προϊόντα.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

Όλα τα προϊόντα CITRUS στη μισή τιμή. Γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, λουκουμάκια, υποβρύχια!
Καλημέρα καλή βδομάδα με μια όμορφη έκπληξη . Όλα τα προϊόντα CITRUS στη μισή τιμή. Γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, λουκουμάκια, υποβρύχια!
Στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου θα σας περιμένουμε στο Cyprus International Food Festival 2017 στο Μόλο Λεμεσού. Ελάτε να γνωριστούμε και να σας παρουσιάσουμε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική γη. Είσοδος ελεύθερη. Κύριος χορηγός Cyprus Healthy Living
Terra Fyllida Πάμε Κύπρο! Φύγαμεεεε!
Τα Chutney από Μανιτάρι πλευρώτους της Terra Fyllida με τσίλι-κάρυ-πορτοκάλι και με μπαχάρι-κόλιανδρο περνούν το καλοκαίρι τους στην μαγευτική Λεμεσό της Κύπρου, στα φιλόξενα ράφια του ξεχωριστού Karpos - Fine Greek Products! Περάστε και εσείς από το ...
Φυσικά αποξηραμένα φρούτα χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Άριστης ποιότητας για το πιο υγιεινό και απολαυστικό σνακ!
#Karpos #GreekProducts
Στο κατάστημα KARPOS θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα από κάθε γωνία της Ελλάδας, επιλεγμένα με μεγάλη προσοχή για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς από εσάς.
#Karpos #GreekProducts
1701808146732540

Contact Details

Διεύθυνση

• Γλάδστωνος 69, Acropolis Centre, Κατ 7


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media

1609 - 1681