A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες

Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού @ Μόλος


Το Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού, αποτελεί μια μεγάλη πολιτιστική γιορτή με επίκεντρο το φαγητό, στην οποία ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος. Το φεστιβάλ φέρνει κοντά διάφορες κουζίνες από όλο τον κόσμο, καθώς και διαφορετικούς πολιτισμούς. 

Επαγγελματίες σεφ θα παρουσιάζουν φαγητά από διεθνείς κουζίνες, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν επιδείξεις για το πώς φτιάχνονται διάφορα κοκτέιλ. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει φαγητό στο χέρι, που ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει, κρασιά από διεθνή οινοποιεία, έκθεση φωτογραφίας και διαγωνισμούς για το κοινό. 

Ακόμα, θα υπάρχει ειδικός χώρος στον οποίο τα παιδιά κάτω των 12 ετών, θα μπορούν να λάβουν μέρος σε μαθήματα μαγειρικής, τα οποία θα επιβλέπονται από επαγγελματίες. 

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες Πληροφορίες

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στην ιστοσελίδα, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.