A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Γιώτης Χρίστου Είδη Υγιεινής

Πάφου 3, Ερήμη
25936003Γιώτης Χρίστου Είδη Υγιεινής

Πάφου 3, Ερήμη
25936003


Παρουσίαση από All About Limassol

Η εταιρεία Γιώτης Χρίστου εξειδικεύεται στην εισαγωγή και πώληση υψηλής ποιότητας προϊόντων, όπως είδη υγιεινής, κεραμικά, μπάνια, υδρομασάζ, γόμες και ποτίσματα Ιταλίας, μίξερ, αξεσουάρ μπάνιου και διακοσμητικές πέτρες. Η ποιότητα δεν αποτέλεσε ποτέ θέμα διαπραγμάτευσης και σε συνδυασμό με την ποικιλία των προϊόντων παρέχει στον πελάτη την πολυτέλεια της επιλογής. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η συνεχής βελτίωση που αποσκοπεί στη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών και στην άρτια εξυπηρέτηση από μέρους του προσωπικού που είναι πάντα εκεί για να σε καθοδηγήσει, ώστε να επιλέξεις τα καλύτερα για το σπίτι σου.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

Review ViClean-L | Villeroy & Boch Innovative shower toilets from #Villeroy & #Boch
[B&W] Wie kein anderes Dusch-WC schafft ViClean-L von Villeroy & Boch die Balance aus Ästhetik & Funktion. Die Kombination aus WC & Bidet vereint mit ViClean...
Photos from Yiotis Christou Ltd's post Δημιουργήστε την απόλυτη παρουσίαση του χώρου σας εμπλουτίζοντας μια μινιμαλιστική αλλά και εξεζητημένη παρουσία. Έχουμε ομαδοποιήσει όλες τις επιλογές που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα και προτιμήσεις σας!
Δείτε το εύρος τς σειράς μας 👉 http://www.yiotischristou.com/
#Yiotis Christou Sanitary ...
Yiotis Christou Ltd Ανακαλύψτε την #πλήρη γκάμα κεραμικών, μωσαϊκών και πέτρινων τελειωμάτων τόσο για #εσωτερικές και για #εξωτερικές εφαρμογές από τους #κορυφαίους Ευρωπαίους προμηθευτές μας. Απλά επιλέξτε τι αντανακλά τον χαρακτήρα και το στυλ σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Ενημερωθείτε περισσότερο ...
Photos from Yiotis Christou Ltd's post Ανακαλύψτε την #πλήρη γκάμα κεραμικών, μωσαϊκών και πέτρινων τελειωμάτων τόσο για #εσωτερικές και για #εξωτερικές εφαρμογές από τους #κορυφαίους Ευρωπαίους προμηθευτές μας. Απλά επιλέξτε τι αντανακλά τον χαρακτήρα και το στυλ σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Ενημερωθείτε περισσότερο ...
Photos from Yiotis Christou Ltd's post Πάντοτε πιστεύουμε ότι το #δικό μας προσωπικό γούστο ως πελάτες είναι η σωστo, η #κατάλληλη, η #ιδανική επιλογή.
Ένα τρίτο μάτι και σίγουρα η #έμπειρη άποψη του καταρτισμένου προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει στην #σωστή απόφαση!
Mπορείτε να δώσετε το ...
Photos from Yiotis Christou Ltd's post Μια πλατιά λωρίδα από γκρί κεραμικά , δίδουν μια αβίαστη δροσιά στην κουζίνα σας όταν συνδυαστούν με κομψά ματ λευκά ντουλάπια και μια λεπτή επιφάνεια εργασίας. Δημιουργήστε μια σύγχρονη μονόχρωμη κουζίνα που θα αποδειχθεί διαχρονική.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή ...
242676639198043

Contact Details

Διεύθυνση

• Πάφου 3, Ερήμη
• Αγίου Αθανασίου 58, Κατ. 2


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media

3457 - 631