A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS







Υπό την αιγίδα:
Συνεργάτες

Μουσική / Πάρτι

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017

Καλοκαίρι στα άσπρα @ Columbia Beach


Το πρώτο λευκό, καλοκαιρινό πάρτι του Columbia Beach, έρχεται μέσα στην καρδιά του Αυγούστου. Ο καινούργιος παραλιακός χώρος στην καρδιά της πόλης, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πρώτο κάτασπρο πάρτι του, λίγες μόλις μέρες μετά την έναρξη της λειτουργίας του.

Πάρτι, διασκέδαση, ξεγνοιασιά, δροσερά cocktails, χορευτική μουσική και παραλία είναι τα συστατικά για να γιορτάσεις με τον καλύτερο τρόπο τον απόλυτα καλοκαιρινό μήνα και να ανανεωθείς ριζικά.

Αφήνεις, λοιπόν, στην άκρη τις έγνοιες και κρατάς 1 και μόνο μια σκέψη: να διαλέξεις το πιο ανάλαφρο, καλοκαιρινό, λευκό σου ντύσιμο!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 321 500

Περισσότερες Πληροφορίες

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στην ιστοσελίδα, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.