A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Le Marquis: Ένας ιστορικός χώρος διασκέδασης ζωντανεύει τα βράδια στις Πλάτρες!

Μια θρυλική disco που δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1960 στο ιστορικό ξενοδοχείο Splendid στις Πλάτρες, αποτελεί σήμερα το μόνο κομμάτι της λαμπερής εκείνης εποχής, που συνεχίζει να αποτελεί επιλογή διασκέδασης για όσους μένουν ή επισκέπτονται τις Πλάτρες. Διατηρώντας το ίδιο όνομα για σειρά δεκαετιών, το Le Marquis έχει γίνει ταυτόσημο με όμορφες στιγμές με ζωντανή μουσική και με χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα.

Στην καρδιά του χωριού, ακριβώς δίπλα στη μεγάλη, κεντρική πλατεία, όπου βρίσκονται και τα περισσότερα εστιατόρια και café των Πλατρών, θα βρεις και αυτό τον ιστορικό χώρο διασκέδασης, που αποτελεί μια αλλιώτικη πλευρά της υπαίθρου της Λεμεσού. Σε έναν άνετο χώρο, επενδυμένο με σκούρο ξύλο και με χαμηλό φωτισμό, μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου. Το τζάκι ανάβει όταν η θερμοκρασία πέσει πολύ χαμηλά και χρησιμεύει για να ψήνει νοστιμιές, αφού το κλίμα είναι τόσο οικείο, ώστε να γίνονται οι επισκέπτες μια παρέα. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν 1 Σάββατο κάθε μήνα, με ζωντανή μουσική που ξεσηκώνει τους πάντες για χορό μέχρι τα ξημερώματα.

Μπορεί, λοιπόν, στο βουνό να πηγαίνεις συνήθως για να έρθεις σε επαφή με τη φύση, να εξερευνήσεις ξεχασμένα χωριουδάκια και να γευτείς φαγητό φτιαγμένο με παραδοσιακές συνταγές. Όμως στις Πλάτρες, ξέρεις ότι δε θα πας για ύπνο μόλις πέσει η νύχτα, αφού αυτός ο ιστορικός χώρος συνεχίζει να προσφέρει ευκαιρίες διασκέδασης κάθε Σαββατοκύριακο. 

Το Le Marquis είναι ανοιχτό Παρασκευή και Σάββατο βράδυ από τις 8:30 μ.μ. το χειμώνα, ενώ παραμένει ανοιχτό καθημερινά το καλοκαίρι.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;