A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Limanaki: Ένα ειδυλλιακό μέρος στη Λεμεσό με ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά!

Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με υπέροχη θέα προς τη θάλασσα, η Λεμεσός προσφέρει μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους θέλουν να απολαύσουν φρέσκο ψάρι και θαλασσινά. Εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες και ξεχωριστά πιάτα, έχουν κάνει αυτό το υπαίθριο εστιατόριο μια από τις αγαπημένες επιλογές της πόλης για φαγητό.

Το Limanaki Fish Restaurant έχει καταφέρει να γίνει γνωστό ως ένα κορυφαίο εστιατόριο για ψάρια και θαλασσινά στην Κύπρο, καθώς για περισσότερα από 30 χρόνια φροντίζει να προσφέρει στους επισκέπτες του ψάρια, που μέχρι και το πρωί της ίδιας ημέρας βρίσκονταν ακόμα στο νερό. Το εστιατόριο ξεχωρίζει και για την εξυπηρέτησή του, αφού ένας ειδικός βρίσκεται πάντα δίπλα σου για να σε καθοδηγήσει στην επιλογή από τα οστρακοειδή, ψάρια και θαλασσινά που είναι διαθέσιμα.

Το εστιατόριο λειτουργεί κατά την περίοδο Μαΐου – Οκτωβρίου στο άνετο περιβάλλον του ξενοδοχείου Amathus. Μόλις πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο, το Limanaki Fish Restaurant αποτελεί έναν ιδιαίτερο προορισμό για όμορφες βραδιές, όπου το θαλασσινό τοπίο συνδυάζεται ιδανικά με τα αρώματα και τις γεύσεις της θάλασσας.

Δίπλα στο εστιατόριο λειτουργεί ακόμα ένας ξεχωριστός χώρος, το Lighthouse Bar & Lounge, μια εξαιρετική επιλογή για ποτό πριν το φαγητό.

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό?