A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Elipack

Νίκου & Δέσποινας Παττίχη 34, 4ος όροφος, Niki Court
25020333Elipack

Νίκου & Δέσποινας Παττίχη 34, 4ος όροφος, Niki Court
25020333


Παρουσίαση από All About Limassol

Η εταιρεία EliPack αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξάρτητο προμηθευτή υλικών για πακετάρισμα στην Κύπρο. Η EliPack προμηθεύει τα προϊόντα της σε μια γκάμα από διάφορες τοπικές βιομηχανίες όπως oινοβιομηχανίες, ζυθοβιομηχανίες αλλά και βιομηχανίες που παράγουν αναψυκτικά και οινοπνευματώδη ποτά. Επίσης, τα προϊόντα της εταιρείας διανέμονται και σε βιομηχανίες λαδιού και ξυδιού. Προμηθεύοντας τους πελάτες της με μεταλλικά πώματα, πώματα φελλού, γυάλινες φιάλες, βαρέλια, μηχανήματα εμφιάλωσης, bag in box, ισθμούς φίλτρου, οινολογικά προϊόντα, κουτιά αλουμινίου και καψύλια, η εταιρεία θέτει ως προτεραιότητα τη διασφάλιση υψηλής ποιότητας για την ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών. 


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

ΜΗΧΑΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ Η εταιρεία μας προμήθευσε και εγκατέστησε γραμμή εμφιάλωσης τελευταίας τεχνολογίας από την εταιρεία GAI στο Οινοποιείο Κωνσταντίνου στο Πέρα Πέδι.
Η συγκεκριμένη μηχανή γραμμή εμφιάλωσης έχει τη δυνατότητα να ξεπλένει τη φιάλη,να αφαιρεί το οξυγόνο, να γεμίζει και να τοποθετεί ...
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει υπογράψει συμφωνία με το γιατρό Συμεών Συμεών για το καινούριο Οινοποιείο του που θα αναγερθεί στο χωριό Οδού της επαρχίας Λάρνακας για την προμήθεια του πλήρη εξοπλισμού καθώς και ...
Αυτόματη εμφιαλωτική γραμμή για γέμισμα ξυδιού σε πλαστικά δοχ... Η εταιρεία μας έχει προμηθεύσει την εταιρεία Πλατάνη με αυτόματη εμφιαλωτική γραμμή για γέμισμα ξυδιού σε 4 LT πλαστικά δοχεία.
Αυτόματη μηχανή τοποθέτησης καψυλίων και ετικέτας στις φιάλες. Η εταιρεία μας έχει προμηθεύσει το Οινοποιείο Βλασίδη και Ζαμπάρτα με τελευταίας τεχνολογίας αυτόματη μηχανή η οποία έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί το καψύλιο και τις ετικέτες στις φιάλες
Photos from Elipack's post Aλεστικές μηχανές με αντλία και σύστημα που ξεχωρίζει την κάρα από τα στέμφυλα,υπάρχουν σε stock σε διάφορα μοντέλα μικρής και μεγάλης δυναμικότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικονωνήστε μαζί μας:Elipack LTD,
Τel: 25-020333, Ε-mail:[email protected]
Elipack added 3 new photos.
Photos from Elipack's post Eίμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η εταιρεία μας έχει καταλήξει σε αποκλειστική συμφωνία με το υπό ανέγερση Οινοποιείο "ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ" στο χωριό Λετύμπου της Επαρχίας Πάφου.
Η εταιρεία μας ανάλαβε τη πλήρη εγκατάσταση και διασωλήνωση του Οινοποιείου καθώς και ...
1206564652772577

Contact Details

Διεύθυνση

• Νίκου & Δέσποινας Παττίχη 34, 4ος όροφος, Niki Court


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media

966 - 4874