A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

VD Computerland Centre

Αγ. Φυλάξεως 29
25817766VD Computerland Centre

Αγ. Φυλάξεως 29
25817766


Παρουσίαση από All About Limassol

H Computerland ξεκίνησε το 1995 με ένα γωνιακό ΙΤ κατάστημα και σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες ΙΤ εταιρείες στην Κύπρο με δυο καταστήματα σε Λεμεσό και Λευκωσία. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ό,τι αφορά το network, pc systems με full multimedia, αυτοματισμούς γραφείου με servers, routers, φαξ, εξαρτήματα, αξεσουάρ, notebooks και οτιδήποτε μία εταιρεία, ένα γραφείο ή ένα άτομο μπορεί να χρειαστεί. Με περισσότερους από είκοσι εργαζόμενους και περισσότερα από 10000 προϊόντα σε stock, οι επαγγελματίες της εταιρείας είναι πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τον πελάτη.
Λευκωσία: Λεωφ. Αγλαντζιάς 54A, τηλ.  22874880


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

Πωλητές/ Πωλήτριες Τεχνολογίας & Η/Υ στο κατάστημα COMPUTERLAND @ Λεμεσό
H εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, και ολοκληρωμένων λύσεων, γνωρίζουμε καλά τη μυστική συνταγή της επιτυχίας: έχουμε πάθος για εξειδικευμένα προϊόντα και αφοσιωνόμαστε απόλυτα στους πελάτες μας.
...
Πωλητές/ Πωλήτριες Τεχνολογίας & Η/Υ στο κατάστημα COMPUTERLAND @ Λεμεσό
H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, και ολοκληρωμένων λύσεων, γνωρίζουμε καλά τη μυστική συνταγή της επιτυχίας: έχουμε πάθος για εξειδικευμένα προϊόντα και αφοσιωνόμαστε απόλυτα στους πελάτες μας.
Αν ...
Πωλητές/ Πωλήτριες Τεχνολογίας & Η/Υ στο κατάστημα COMPUTERLAND @ Λεμεσό
H εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, και ολοκληρωμένων λύσεων, ξέρουμε καλά τη μυστική συνταγή της επιτυχίας: έχουμε πάθος για εξειδικευμένα προϊόντα και αφοσιωνόμαστε απόλυτα στους πελάτες μας.
...
Μerry Christmas to everybody!! Peace and health to all
Η εταιρεία μας VD Computerland Centre LTD ζητά για άμεση πρόσληψη άτομο Υπεύθυνη/ο λογιστήριου στο γραφείο μας στην Λεμεσό!! Πολύ καλη γνώση αγγλικών και πείρα σε παρόμοια θέση απαραίτητη. Βιογραφικά: [email protected]
Our Shop in Limassol will be closed for summer break from Saturday 12/8 until Wednesday 16/8 included. See you on 17/8!!🏊☉🍨👙🏄🍺🍻🏊🏄
115364918617494

Contact Details

Διεύθυνση

• Αγ. Φυλάξεως 29


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media

1886 - 951