A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες Χριστίνα Λουκαΐδη

Φιλολάου 10Α, Άγιος Ιωάννης
25560177Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες Χριστίνα Λουκαΐδη

Φιλολάου 10Α, Άγιος Ιωάννης
25560177


Παρουσίαση από All About Limassol

Οι μαθητές και οι καθηγητές του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες Χριστίνα Λουκαΐδη μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική. Το μοναδικό εκπαιδευτικό περιβάλλον που επικρατεί είναι ιδανικό, για την ανάδειξη καλλιτεχνικών και πνευματικών ανησυχιών των μαθητών και την προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Παρέχονται μαθήματα πιάνου, εγχόρδων, πνευστών, ντραμς, ανώτερων θεωρητικών φωνητικών, μουσικής τεχνολογίας κ.ά.. Υπάρχει πιθανότητα ο σπουδαστής, μετά από εξέταση καλλιτεχνικής επιτροπής, να πάρει υποτροφία. Στο ωδείο είναι δυνατό να δώσει ο μαθητής εξετάσεις μουσικής του Trinity College of London, του Royal College of London και του ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες Αθηνών. Εγγραφές ολόχρονα. Από το 2011 και μετά οι μαθητές της σχολής πήραν παγκόσμια βραβεία υψηλότερης βαθμολογίας από το Trinity College of London. H σχολή ειδικεύεται στους μαθητές που θέλουν να κάνουν τη μουσική επάγγελμα.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

Σύνδεσμος Ωδείων Κύπρου/ Cyprus Music Schools Association Ο Σύνδεσμος Ωδείων Κύπρου παρέδωσε στην Παγκύπρια Οργάνωση Νεφροπαθών τα έσοδα από την συναυλία Musical Highlights που πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες!
Ωδείο μουσικοί ορίζοντες παράρτημα Αγίου Ιωάννη, Λεμεσός shared Σύνδεσμος Ωδείων Κύπρου/ Cyprus ...
Σύνδεσμος Ωδείων Κύπρου/ Cyprus Music Schools Association Sound check in progress. Concert starts at 6:00 pm.
Ωδείο μουσικοί ορίζοντες παράρτημα Αγίου Ιωάννη, Λεμεσός shared Σύνδεσμος Ωδείων Κύπρου/ Cyprus Music Schools Association's post.
Musical Highlights Ο Σύνδεσμος Ωδείων Κύπρου σας προσκαλεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στη συναυλία Musical Highlights. Συμμετέχουν μαθητές Ωδείων μελών του Συνδέσμου Ωδείων Κύπρου. Η συναυλία τελεί υπο την αιγίδα του Δημάρχου Στροβόλου κ. Ανδρέα ...
#WeTeach

Κάθε άνθρωπος μπορεί να τραγουδήσει και να βελτιώσει τις φωνητικές του ικανότητες. Το τραγούδι είναι μια από τις σημαντικές μεθόδους που βοηθούν στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των παιδιών. Υπάρχουν τμήματα για μικρά παιδιά και ενήλικες.

Υπάρχουν τμήματα:

Μονωδίας
Musical
...
Σύνδεσμος Ωδείων Κύπρου/ Cyprus Music Schools Association Οι πρόβες του ΣΩΚ συνεχίζονται για τη συναυλία Musical Highlights με μαέστρο τον κ. Κωνσταντίνο Δημηνάκη.
Τα παιδιά τραγουδούν για την
Παγκύπρια Οργάνωση Νεφροπαθών.
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, 6:00μ.μ.- Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου
Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει!Τηλ. 22770555
Ωδείο μουσικοί ορίζοντες ...
Σεμινάριο Πιάνου Σεμινάριο Πιάνου σπουδαστών Συνδέσμου Ωδείων Κύπρου με τον καταξιωμένο Συνθέτη και Πιανίστα Χριστόδουλο Γεωργιάδη. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν σπουδαστές και να το παρακολουθήσουν μαθητές ή/και καθηγητές των ωδείων του ΣΩΚ.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες Αγ. ...
223888344350638

Contact Details

Διεύθυνση

• Φιλολάου 10Α, Άγιος Ιωάννης


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media

2410 - 702