A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS







Υπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Αυτή είναι η κοιλάδα του ουράνιου τόξου στη Λεμεσό!

Το ύψωμα απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τις δυτικότερες ακτές της Λεμεσού. Από εκεί, η κοιλάδα που απλώνεται μπροστά του αποτελεί ένα μοναδικό θέαμα κάθε εποχή, με το γαλάζιο της θάλασσας να αποτελεί τη φυσική συνέχειά της.

Πρόκειται για τον βράχο στο χωριό Πισσούρι, που αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία θέας σε ολόκληρη την επαρχία Λεμεσού. Είτε αγναντεύεις το ηλιοβασίλεμα πάνω από την κοιλάδα αυτή, είτε αφήνεις το βλέμμα να χάνεται στο γαλάζιο, είτε ρεμβάζεις την πρασινάδα της άνοιξης, η εικόνα είναι πάντα εντυπωσιακή. Η πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή της, όμως, φανερώθηκε με τις ραγδαίες βροχές των τελευταίων ημερών και τις απότομες εναλλαγές με ηλιοφάνεια, που αποκάλυψαν όχι 1 αλλά 2 πελώρια, ημικυκλικά ουράνια τόξα.

Τα χρώματα της Ίριδας αγκάλιασαν ολόκληρη την κοιλάδα, δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα, που βλέπει κανείς συνήθως μόνο σε ζωγραφιές παραμυθιών. Τη θέα απαθανάτισαν οι επισκέπτες της περιοχής από ένα νέο χώρο που λειτουργεί στο βράχο ακριβώς πάνω από την κοιλάδα, το Panorama Lounge. Πρόκειται για το καφεστιατόριο που λειτουργεί εδώ και λίγους μέρες στο Πολιτιστικό Κέντρο Πισσουρίου, το οποίο αναδεικνύει με ξεχωριστό τρόπο το σημείο αυτό.Το ύψωμα απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τις δυτικότερες ακτές της Λεμεσού. Από εκεί, η κοιλάδα που απλώνεται μπροστά του αποτελεί ένα μοναδικό θέαμα κάθε εποχή, με το γαλάζιο της θάλασσας να αποτελεί τη φυσική συνέχειά της.

Το Πισσούρι είναι μια περιοχή με αρκετά συχνές βροχοπτώσεις — ακόμα κι αν δεν βρέχει σε άλλες, γειτονικές περιοχές — επομένως αν περνάς από εκεί, κάνε μια στάση, γιατί δεν αποκλείεται να πετύχεις ένα τέτοιο θέαμα.

Δες περισσότερα για το Panorama Lounge εδώ.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;