A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Αυτά είναι τα Wi-Fi hotspots στην πόλη της Λεμεσού, για πρόσβαση στο internet!

Ανοιχτή πρόσβαση σε Wi-Fi προσφέρεται από τη Cyta σε 21 συνολικά σημεία, από τη μία μέχρι την άλλη άκρη της Λεμεσού, για να μπορούν, όσοι κινούνται στην πόλη, να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες διαδικτύου. Από το My Mall μέχρι τη Γερμασόγεια και από τα Πολεμίδια μέχρι τις παραλίες της πόλης, τα πιο κομβικά σημεία, πλατείες και δρόμοι, καλύπτονται από το δίκτυο αυτό.

Η εμβέλεια του δικτύου είναι περίπου 70 - 80 μέτρα, ανάλογα με τη μορφολογία του εδάφους. Η ταχύτητα είναι είτε 30 mbps, είτε 50 mbps, ανάλογα με το σημείο. Για να συνδεθεί κάποιος στο ασύρματο δίκτυο, θα πρέπει να εντοπίσει στη συσκευή του (κινητό ή tablet) το δίκτυο Cytanet Wireless Zone. Στην περιοχή όπου υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο, θα δεις τη χαρακτηριστική σήμανση με το λογότυπο της Cyta, αναρτημένη σε κάποιο εμφανές σημείο.

Αφού επιλεγεί το δίκτυο Cytanet Wireless Zone, εμφανίζεται η ιστοσελίδα πρόσβασης της υπηρεσίας. Για την πρόσβαση απαιτείται η χρήση κωδικών (username, password). Οι συνδρομητές Cytanet με τους κωδικούς τους μπορούν να συνδέονται δωρεάν, χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Για όσους δεν είναι συνδρομητές, η Cytanet παρέχει δωρεάν περιορισμένη πρόσβαση για 30 λεπτά ανά μέρα, σε επιλεγμένα σημεία. Στα υπόλοιπα σημεία, υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης σε μη συνδρομητές Cytanet, μέσω αγοράς Ασύρματων Καρτών Πρόσβασης και Γραπτών Μηνυμάτων Αξίας (Premium SMS) ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Οι περιοχές κάλυψης του δικτύου επεκτείνονται συνέχεια, ιδίως σε πολυσύχναστες περιοχές, όπως Δήμοι, Κοινότητες και παραλίες, δίνοντας ακόμα περισσότερους λόγους σε όσους θέλουν να τις επισκεφθούν. Διατίθενται λίστες με τα hotspots παγκύπρια στα Cytashop. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα για γρήγορη αναζήτηση των hotspots παγκύπρια, μέσω της εφαρμογής Google Maps που μπορεί να βρει κάποιος στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy.

Δες αναλυτικά όλα τα σημεία στο χάρτη πάνω από το άρθρο.