A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Αποχαιρετώντας τον Οκτώβριο στη Λεμεσό, με πανοραμικό ηλιοβασίλεμα για θέα!

Η παραλία της Λεμεσού είναι ο πιο συνηθισμένος προορισμός για χαλάρωση, ιδίως την ώρα του δειλινού, δεν είναι όμως ο μόνος. Προς το βορρά, μπορεί να βρει κανείς εικόνες και τοπία εξίσου ειδυλλιακά, που θα κάνουν ακόμα και μια καθημερινή μέρα, μετά την κούραση της δουλειάς, να ξεχωρίζει.

Οι λόφοι στην περιοχή μεταξύ Αγίου Αθανασίου και Γερμασόγειας, αν και σε μια απόσταση μόλις 6 — 7 λεπτών από την πόλη, αποτελούν ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό. Αραιή έως και καθόλου δόμηση, μεγάλες εκτάσεις με άγρια βλάστηση και απεριόριστη, πανοραμική θέα σε ολόκληρη τη Λεμεσό καθιστούν την τοποθεσία αυτή ξεχωριστή σε ομορφιά και ιδιαίτερα προνομιούχα.

Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα του Οκτωβρίου από το ύψωμα αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της εντυπωσιακής θέας που μπορεί να απολαύσει κανείς από εκεί, αφού κάθε ώρα της ημέρας και κάθε εποχή το σκηνικό αλλάζει, ανάλογα με τους συνδυασμούς χρωμάτων από τη θάλασσα, τα σύννεφα και τα αγριόχορτα, αλλά και τις σκιές ή τις λάμψεις που δημιουργεί τω φως του ήλιου.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;