A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS







Υπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Aphrodite Games @ Παλιό Λιμάνι


Μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με κορυφαίους αθλητές crossfit, θα ολοκληρωθεί με τα τελικά αγωνίσματα σε ένα 3-ήμερο γεμάτο ένταση και δύναμη. 

Αθλητές από 27 χώρες, θα διαγωνισθούν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε διάφορα αθλήματα, σε κατηγορίες ανδρών, γυναικών και ομάδων κερδίζοντας σημαντικά έπαθλα, στον ανοικτό χώρο του Παλιού Λιμανιού, δίπλα στη θάλασσα.

Απόλαυσε το αθλητικό υπερθέαμα που συγκεντρώνει πληθώρα κόσμου κάθε χρόνο, και ακόμα, παρακολούθησε το σχετικό αγώνισμα, ανακαλύπτοντας ποιος είναι ο δυνατότερος άνδρας του νησιού!

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: 96 287 070

Περισσότερες Πληροφορίες

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στην ιστοσελίδα, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.