A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

8 «κρυφές» γωνίες του The Oval, που μάλλον δεν έχεις ξαναδεί...

Από το περασμένο καλοκαίρι, που ολοκληρώθηκε η κατασκευή και το κτίριο άρχισε να λειτουργεί κανονικά, οι φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστεί το μοναδικό οβάλ κτίριο της Κύπρου εσυσσωρεύονται καθημερινά. Επαγγελματικές και ερασιτεχνικές λήψεις, από τον ουρανό, τη θάλασσα, αλλά συνήθως από τους γύρω δρόμους και κτίρια, το έχουν κάνει ήδη μια από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της Λεμεσού.

Όμως, αυτή η κατασκευή των 75 μέτρων και 16 ορόφων, αναπόφευκτα έχει γωνιές που δεν είναι ορατές από τους περισσότερους, οι οποίες την κάνουν να μοιάζει κάθε φορά διαφορετική και αγνώριστη, όσο οικείο κι αν είναι πια το ωοειδές σχήμα της σε όλη την πόλη. Η θέα από τα μπαλκόνια των ψηλότερων ορόφων, η κοιλότητας της κορυφής του από τη μέσα πλευρά της, το ισόγειο με τις επιφάνειες πάνω από αυτό, είναι όλα κομμάτια που συνθέτουν την αρχιτεκτονική του ιδιαιτερότητα.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποδεικνύουν ότι, όσο εντυπωσιακή είναι η πανοραμική εικόνα του The Oval, άλλο τόσο τραβάει την προσοχή η θέα από συγκεκριμένες γωνιές του. Τελικά, εσύ θα καταλάβαινες ότι είναι το The Oval αυτό, αν δεν το ήξερες;

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;