A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

11o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού

Mερικές από τις πιο πολυσυζητημένες διεθνείς παραγωγές ντοκιμαντέρ, τα εργαστήρια Docs Talk, το Documentary Campus, οι φιλοξενούμενοι δημιουργοί, οι live μουσικές εμφανίσεις και φυσικά το μπαρ του Φεστιβάλ με τα δροσερά mojito και την αστείρευτη καλοκαιρινή διάθεση, μας καλούν στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού που διοργανώνεται από την Brave New Culture και στηρίζεται και χρηματοδοτείται από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

1 – 8 Αυγούστου 2016, στο Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη, στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού, δίπλα από το Μεσαιωνικό Κάστρο. 

Στο πλαίσιο του «11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού» διοργανώνεται και φέτος το εργαστήρι για επαγγελματίες Docs Talk. Η δραστηριότητα αυτή απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες σκηνοθέτες / παραγωγούς, αλλά και γενικά σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τις πολλαπλές πτυχές δημιουργίας ταινιών ντοκιμαντέρ σήμερα. 

Το Docs Talk είναι ανοιχτό για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη (Αίθουσα Queen Eleanor), πίσω από το Μεσαιωνικό Κάστρο Λεμεσού. Μέγας Χορηγός του Φεστιβάλ είναι οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. 

Όλες οι παρουσιάσεις θα διεξάγονται στην Αγγλική γλώσσα. 

Το Docs Talk διοργανώνεται σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη. 

Την εκδήλωση στηρίζει η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου. 

Πρόγραμμα προβολών & Docs Talk: Facebook page / Website

swipe gallery


swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;